Fakta

Friskolen Hald Ege deler vedtægter og værdigrundlag med og er en afdeling af Hald Ege Fri- & Efterskole.

Skolen ligger på og er den del af Hald Ege Fri- & Efterskole. Skolen benytter udover klasselokaler efterskoleafdelingens eksisterende lokaler: Idrætshallen, den nye flotte kunstgræsfodboldbane, køkkenet, auditorium, teaterrum/scene, kunst- og musiklokaler, biografen mm.

Skolens fundament består af 4 følgende stolper: Sport, Faglighed, Værdier og Sundhed.

På alle klassetrin undervises der i idræt 8 lektioner om ugen. Fra 6. klasse lægges der hovedsagligt – men ikke kun - vægt på enten dans, fodbold eller håndbold idrætstimerne. Skolen har et tæt samarbejde med Viborg HK ApS og Viborg FF. Prof., der varetager undervisning i de 2 boldspil. Dans varetages af Dance Project Viborg med flere undervisere samt diverse gæsteundervisere.

Madordning: Der serveres et varmt og sundt middagsmåltid hver dag. Herudover er der frugt flere gange om dagen.

Skoledage mandag - torsdag fra kl. 8.00 – 15.30. Fredag fra 8.00 - 13.45.

Der kører skolebus om morgenen og om eftermiddagen. Afhentningssteder i bla. Bruunshåb, Overlund, Houlkær, Midtbyen, Liseborg mm. Ingen ekstra udgifter til dette.

Fakta

•  Videbechs Allé 137