Fakta

Friskolen Hald Ege deler vedtægter og værdigrundlag med og er en afdeling af Hald Ege Fri- & Efterskole.

Skolestart:
16/17: Ny 0. årgang og 5. årgang, ny 7. klasse.
17/18: Ny 0. årgang, tilgang af 10 nye elever til 6. klasse, ny 7. klasse.
18/19: Ny 0. årgang og tilgang af 10 nye elever til 6. klasse.

Skolen ligger på og er den del af Hald Ege Fri- & Efterskole. Skolen benytter udover klasselokaler efterskoleafdelingens eksisterende lokaler: Idrætshallen, den nye flotte kunstgræsfodboldbane, køkkenet, auditorium, teaterrum/scene, kunst- og musiklokaler, biografen mm.

Skolens fundament består af 4 følgende stolper: Sport, Faglighed, Værdier og Sundhed.

På alle klassetrin undervises der i idræt 8 lektioner om ugen. Fra 6. klasse lægges der hovedsagligt – men ikke kun - vægt på enten dans, fodbold eller håndbold idrætstimerne. Skolen har et tæt samarbejde med Viborg HK A/S og Viborg FF. Prof., der varetager undervisning i de 2 boldspil. Dans varetages af Dance Project Viborg med flere undervisere samt diverse gæsteundervisere.

Pris: 1.900 kr. pr. måned i 11 måneder pr. skoleår. Skolepengene dækker udover den almindelige skoledag også varmt mad midt på dagen, frugt, ekskursioner og evt. skolebusordning.

Madordning: Der serveres et varmt og sundt middagsmåltid hver dag. Herudover er der frugt flere gange om dagen.

Skoledage mandag - fredag fra kl. 8.00 – ca. 15.30.

Der kører skolebus om morgenen og om eftermiddagen. Afhentningssteder i bla. Bruunshåb, Overlund, Houlkær, Midtbyen, Liseborg mm. Ingen ekstra udgifter til dette.

Fakta